Babydyne, Juniordyne & sengerand

Fragt priser: Gratis fragt fra 350,- kr. Under 350,- kr er fragten 28,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse = Gratis fra 1500,- Ved Køb Under 1500,- kr. er fragtprisen = kr 50,00 kr. .

 

Information om dyner til baby og junior: Hvornår går man fra Babydyne til juniordyne: Det kommer an på barnest størrelse, men den offentlige vejledning er at man skifter til en juniordyne omkring 1 år´s alderen. En babydyne måler 70 x 100 cm.

Hvornår går man fra en babydyne til en juniordyne: En babydyne bruges som hovedregel til barnet er 1 år, men det afhængig af hvor stor ens barn er. Nogle bruger den lidt længere andre lidt kortere inden juniordynen købes.

Hvornår går man fra juniordyne til voksendyne: En juniordyne passer børn til omkring 5 - 6 år´s alderen. En juniordyne måler 100 x 140 cm.

Skal man vælge dun eller fjer: dun varmer bedre end fjer og man bør vælge en dun dyne eller en fiber dyne, da de varmer bedst. En dundyne bør bestemt ikke indeholde mere end 10 % fjer, da fjer ikke i isolerer så godt som dun.

Det er meget vigtigt at en dyne kan tåle at komme i vaskemaskine og en gang tørretumbling. Det forhindre støvmider i dynen. En fiberdyne er bedst mod astma og allergi.


<