Babydyne, Juniordyne & sengerand

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .

 

Information om dyner til baby og junior: Hvornår går man fra Babydyne til juniordyne: Det kommer an på barnest størrelse, men den offentlige vejledning er at man skifter til en juniordyne omkring 1 år´s alderen. En babydyne måler 70 x 100 cm.

Hvornår går man fra en babydyne til en juniordyne: En babydyne bruges som hovedregel til barnet er 1 år, men det afhængig af hvor stor ens barn er. Nogle bruger den lidt længere andre lidt kortere inden juniordynen købes.

Hvornår går man fra juniordyne til voksendyne: En juniordyne passer børn til omkring 5 - 6 år´s alderen. En juniordyne måler 100 x 140 cm.

Skal man vælge dun eller fjer: dun varmer bedre end fjer og man bør vælge en dun dyne eller en fiber dyne, da de varmer bedst. En dundyne bør bestemt ikke indeholde mere end 10 % fjer, da fjer ikke i isolerer så godt som dun.

Det er meget vigtigt at en dyne kan tåle at komme i vaskemaskine og en gang tørretumbling. Det forhindre støvmider i dynen. En fiberdyne er bedst mod astma og allergi.


Babydyne, Juniordyne & sengerand

Kapok dyner og madrasser

Hos Farmorsoutlet.dk finder du altid et stort udvalg af produkter fra det velkendte mærke Cocoon Kapok. Produkterne fra Cocoon inkluderer dyner, puder og madrasser i naturlige materialer. Alle er produkterne er fremstillet af bæredygtig Kapok, som er en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Kapok-fibre indeholder 80% luft og er 8 gange lettere end almindelig bomuld. Dette gør at Kapok betegnes som den til den letteste naturfiber i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfiber på markedet. Kapok går også under navnet silke bomuld, da de supplerende fibre i Kapokken gør at fiberen føles silkeblød mod huden. Derudover er det selvfølgeligt væsentligt at nævne at Cocoon Kapok dyner, puder og madrasser alle er allergivenlige og derfor er meget velegnede til børn, som ikke bør udsættes for tilsætningsstoffer og giftige materialer i en ung alder. Betrækket som følger med er i 100 % bomuld og er ideelt til små børn. En kapok dyne er godt polstret med kapok dun og kan derfor godt virke lidt hård, når man lige får den hjem og i hånden. Det er en rigtig god ide at lægge den i din egen seng og ligge på den i et par dage eller 3, så den bliver "masseret" inden brug. Det gør den super blød og lækker. Nedenunder kan du se vores sortiment af Cocoon produkter i Kapok materialet og du er velkommen til at udforske de forskellige produkter. Under hvert produkt finder du oplysninger om det enkelte produkt med beskrivelser og attributter.

Vådliggelagen fra Sack´n Seat

Deryan pop up rejseseng

Sutteflasker twistshake antikolik flasker