Løbehjul

Skal man vælge et trick eller transport løbehjul ?

Mange er itvivl om de skal vælge et trick løbehjul med små 100 - 110 mm hjul elle transport løbehjul med 145 - 200mm hjul. Hvis brugeren skal bruge det som et transport middel fra et sted til et andet, skal man vælge et med store hjul, de kører hurtigere, men hvis det også skal bruges til trick bør man vælge et med små 100 - 110 mm hjul, da de er stærkere i stellet og kan holde til man indimellem også vil lave trick f.eks på en rampe. Løbehjul med store hjul kan ikke holde til ltrick.


Løbehjul

Det betyder ABEC tallet i kulelejerne.

Jo højre tal jo bedre kuglelejer er det. Et kugleleje der er forsynet med en gummiring er gode tegn, så holder de længere. Samling af et løbehjul: Et løbehjul med store hjul (transport løbehjul) er altid samlet, det skal du bare folde ud og kan køre med det samme. Et trick løbehjul skal man lige skrue styret på med de 3/4 clamp skruer der er med i pakken, der følger en umbraco nøgle med. Du skal skrue hver skrue på skift, og begynde forfra når sidste skrue er spændt. Det sikre at det hele er korrekt fastspændt.

Kan man skifte hjulene?

Hvis hjulene begynder at larme kan det skyldes:

1. Der er kommet vand eller skidt i kuglelejerne som med tiden danner rust. Så vil du opleve at løbehjulet ikke vil køre eller at det begynder at køre skævt.

2. Du kan sagtens skifte kuglelejerog hjul, det er meget nemt.

3. Vil du skifte kuglelejer sidder det som en 5´er trykket ind i hver side af hjulet, såå du skal bare trykke det modsatte kugleleje ud med en skruetrækker og derefter sætte et nyt i.

Vores råd:

Hold løbehjulet indedørs når det regner, er fugtigt eller der er salt på vejen. Det ødelægger med garanti løbehjulet. Og jo du kan altid køre - bare det ikke plask regner, det har hverken løbehjul eller cykler god af.

 

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .