Amazing Maize juniorpude 40 x 45 cm. Cocoon Company

Amazing Maize juniorpude er en luksus pude til de lidt større børn, og kan bruges med rigtig god samvittighed over for både børn og naturen.
Den er 100 % nedbrydelig og genanvendelig. Er fremstillet af den naturlige overskydende majsstivelse fra majsproduktion.
Fiberen i puden er den første menneskeskabte fiber der er fremstillet af 100 % genanvendelige ressource.
Den er af 100 % økologisk GOTS-certificeret bomuldog med garanti aldrig været i nærheden af nogen form for kemikalier under produktionen.
Den har en rigtig god isoleringsevne og unikke temperaturregulerende egenskaber.
Maize juniorpude forbliver tør og blød hele natten, da den sørger for at lede fugten igennem dynen i stedet for at absobere den.
Maize juniorpuden er allergivenlig og antibaktionel som er til stor gavn for den lille guldklump.
Amazing Maize er behandlet med olieekstrakter fra Citron, lavendel og eukalyptus, som er med til at gøre dynen modstandsdygtig over for husstøvmider. Behandlingen forbliver og er garanteret effektiv gennem 30 vaske ved 60 grader.
Puden har godt af at blive luftet regelmæssigt i den friske luft.
Amasing Maize puden kan virke lidt flad, når du modtager den, giv den ca. 15 min. i en varm tørretumbler så vil den blive dejlig blød og fyldig. 
Puden vil over en tid falde sammen, hvilket skyldes den er fyldt op med majsfiber og kun majsfiber absolut ingen polyester eller andre kunstige produkter

https://www.cocooncompany.dk/amazing-maize/