Amazing Maize Juniordyne 100 x 140 cm. Cocoon Company

Amazing Maize juniordyne er en luksus dyne til de mindste, og kan bruges med rigtig god samvittighed over for både børn og naturen.
Den er 100 % nedbrydelig og genanvendelig. Er fremstillet af den naturlige overskydende majsstivelse fra majsproduktion.
Fiberen i juniordynen er den første menneskeskabte fiber der er fremstillet af 100 % genanvendelige ressource.
Den er af 100 % økologisk GOTS-certificeret bomuldog med garanti aldrig været i nærheden af nogen form for kemikalier under produktionen.
Den har en rigtig god isoleringsevne og unikke temperaturregulerende egenskaber.
Maize dynen forbliver tør og blød hele natten, da den sørger for at lede fugten igennem dynen i stedet for at absobere den.
Maize junior dynen er allergivenlig og antibaktionel som er til stor gavn for det dejlige lille familiemedlem.
Amazing Maize er behandlet med olieekstrakter fra Citron, lavendel og eukalyptus, som er med til at gøre dynen modstandsdygtig over for husstøvmider. Behandlingen forbliver og er garanteret effektiv gennem 30 vaske ved 60 grader.
Dynen har godt af at blive luftet regelmæssigt i den friske luft.
Amasing Maize juniordyne kan virke lidt flad, når du modtager den, giv den ca. 15 min. i en varm tørretumbler så vil den blive dejlig blød og fyldig. 
Dynen vil over en tid falde sammen, hvilket skyldes den er fyldt op med majsfiber og kun majsfiber, absolut ingen polyester eller andre kunstige produkter

Læs meget mere om Cocoon Amasing Maize her.