Splash About wrap

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .

Alt I alt et meget alsidigt og størrelse justerbart våddragt til selv den mest livlige baby eller lille barn. Dragten holde babyer og småbørn varme i vandet og er den bedste måde at sikre, at de nyder deres tid i vandet, mens de lærer at svømme.

Læs mere op splash About i bunden af siden.


Splash About wrap

Splash About Baby Wrap er lavet af premium super soft soft neoprene (våddragt materiale) med brede velcro justerbare fastgørelser til en sikker og fleksibel pasform. BabyWrap er våddragtens valg til livlige babyer og småbørn, da det sikrer, at kropstemperaturen opretholdes i poolen. Nonslip-neopren hjælper med at give et mere sikkert greb, når du holder baby i vandet. Dragten hold baby varmere længere. Tåler kun vask med kold vand, skal de tørre hurtig så rul dem ind i et håndklæde. UPF 50+ beskyttelse mod solen • Åbner helt fladt for nemt at tænde og slukke • Giver maksimal bevægelsesfrihed for arme og ben • Giver varme i vand Materialet, svømmetøjet er fremstillet af, er resistent overfor mug og bakterievækst. Det er vigtigt at forstå dit barns unikke behov, fordi hvert barn er anderledes. Splash About har designet og konstrueret en række forskellige våtdrager til at imødekomme en babyers individuelle behov for at give varme og fleksibilitet, hvilket giver dig mere behagelig pool tid.

En baby kan være mere følsom over for ændringer i temperaturen og din baby baby vil føle sig koldere i vandet, hvilket gør deres krop spændt, derfor kan det være svært at nyde aktiviteterne i bassinet eller på stranden. At holde babyen varm i vandet vil gøreoplevelsen mere behagelig og dermed blive en god oplevelse og vil sikre, at minder om svømmeundervisning altid vil være god. BabyWrap fra Splash About giver kernevarme, der sikrer, at barnets kernekropstemperatur opretholdes, holder dem lykkelige og varme og giver dem fri bevægelighed for deres arme og ben. BabyWrap er konstrueret til at den kan åbnes helt fladt, til hurtig og nem påklædning. Fremstillet af slidstærkt, men super blødt premium neopren "våddragts materiale" med bløde ribber til komfort, fra 1/10-18 blevet et krav fra svømmehallerne at blebørn har indlægsble eller indlægsbukser under badetøjet også i Splash About.

Her finder du indlægsbukser - kan bruges flere gange, kan vaskes. Du kan finde engangs indlægsble her Alt I alt, en meget alsidig og størrelses justerbar våddragt til selv den mest livlige baby eller barn

Størrelses guide:

S = 0 – 6 mdr. Brystmål : 45 – 48 cm. Højeste sted på skulder til skridt 38 – 41 cm.

M = 6 – 18 mdr. Brystmål : 49 – 53 cm. Højeste sted på skulder til skridt 42 – 45 cm.

L = 18 – 30 mdr. Brystmål ; 54 – 58 cm. Højeste sted på skulder til skridt 43 – 46 cm.