Om transformers figurer

transformers-figur-fit-300x300x100

Transformers kom på markede i 1984 da mine drenge var henholdsvis 2 og 1 år. Da den store dreng blev 6 år blev han helt vild med transformers figurerne, der kunne forvandles til forskellige former for våben, biler og dyr.
Han fik utrolig mange timer til at gå med at bekæmpe de onde Decepticons som ville overtage transformernes landet.

Siden 1984 er der kommet mange forskellige transformers action figures som f.eks. Humblebee som hjælper Autorobot med at holde øje med Decepticons. Megaton som har en stor hær af deceptions han kan kalde på, når han har brug for hjælp og mange mange flere  transformers robots.

I dag er transformers igen på mode og børn fra 6 år og derover er igen begyndt at lege med og samle på de seje robotter. Det spændende og sjove ved robotterne er at de meget nemt kan ændres til et nyt stykke transformers optime legetøj eller til transformers humblebee legetøj.

Og så giver det børn mulighed for at bruge deres fantasi til deres egen lille fantasihistorie eller genskabe en scene fra en af de transformers film de måske har set.

Det virker til at transformers legetøj er kommet for at blive og børn elsker dem.

Nu er mine sønner voksne og har selv fået børn, og mine børnebørn leger nu også med transformers legetøj med deres far, her 34 år efter den første så dagens lys.