Transformers Figurer

Fragt priser: Gratis fragt fra 350,- kr. Under 350,- kr er fragten 33,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse = Gratis fra 1500,- Ved Køb Under 1500,- kr. er fragtprisen = kr 50,00 kr. .


Transformers Figurer

De populære Transformers legetøj fra Hasbro er et hit blandt store og små.

Hos Farmors Outlet har vi et stort sortiment af figurer fra Hasbros Transformers-serie. Legetøjet er yderst detaljeret og baseret på filmene eller serierne. Det betyder, at du med garanti kommer til at give dit barn, barnebarn eller bekendte den Transformer, de har set på TV eller film.

Transformers legetøj fra Hasbro er robotlegetøj til alle legesyge sjæle. De har desuden den fordel, at hver figur er to stykker legetøj i ét – robot og bil. Figurerne kan nemlig med få bevægelser forvandles fra overdimensionerede robotter til almindelige legetøjsbiler og -vogne.

Figurerne er CE-godkendte og anbefalet til alle over 6 år. Legetøjet kan genere små dele, hvorfor de ikke er egnet til børn under 3 år.

Optimus Prime, Bumblebee og de andre kendte figurer fra filmene

 

Transformers blev først lanceret i 1980’erne, men takket være de populære blockbuster-film og animationsserier har de aldrig rigtig mistet deres popularitet.

Hos Farmors Outlet kan du få alle de populære figurer fra Transformers-serien – både fra filmene, tegneserierne og de animerede TV-serier.

Du kan blandt andet få fat i figurer af de heroiske Autobots, Optimus Prime og Bumblebee, samt de bedrageriske Decepticons, såsom Megatron, Sideswipe og Crankcase.

Alle figurer kan, tro til filmene, forvandle sig fra kæmpemæssige robotter til lækre sportsvogne, lastbiler, politibiler, farlige tanks og andre firehjulede køretøjer.

Det meste Transformers-legetøj er mellem 14 til 16 cm. højt. Du skal dog være opmærksom på, at enkelte figurer kan være noget større.

Legetøj fra Transformers Cyberverse – kendt fra Cartoon Network

 

Udover de populære Michael Bay-film, stammer flere af vores figurer fra Transformers Cyberverse-animationsserien. Den vises i øjeblikket på Cartoon Network.

Med Bumblebee i hovedrollen, udforsker serien borgerkrigen mellem Autobots og Decepticons. Konflikten startede på robotternes hjemplanet Cybertron, men spreder sig senere til resten af universet, heriblandt Jorden. Megatron, den hårdhændede diktator tager kontrol over robotters fredfyldte samfund. Det inspirerer Bumblebee og de andre Autobots til at starte en modstandsbevægelse, der søger at fravriste ham magten og genindføre freden på Cybertron.

Legetøjet giver børne og unge sjæle rig mulighed for at tage del i konflikten og udspille sine egne kampe mellem Megatron og de frihedselskende Autobots.

Transformers Prime film og serie – samlet bokssæt med hele første sæson

 

Du kan også købe et boksæt med hele første sæson af Transformers Prime. Skabt af manuskriptforfatterne bag de to første film, dækker den første sæson konflikten om Energon mellem Autobots og Decepticons på Jorden.

Transformers Prime kommer med både dansk og engelsk tale med mange af de oprindelige stemmer fra filmene, heriblandt Optimus Prime og Bumblebee.

Transformers legetøj fra Farmors Outlet

 

Al vores legetøj bliver sendt senest næste hverdag med GLS. Det betyder, at selvom du er sendt ud, vil du kunne have Transformers-figuren i hænderne hurtigt som muligt.

Du er også velkommen til at kontakte mig på info@farmorsoutlet.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Du kan selv læse om andre kunders oplevelse på Trustpilot og Ratepanel.dk.

 

Pokemon

Light seekers aktion spil