Leder du efter en fantastisk gave til førstegangsforældre?

splash-about-badetoej-til-boern-fit-300x300x100

Leder du efter en fantastisk gave til førstegangsforældre? Eller er du løbet tør for idéer til, hvad du kan give til de hærdede forældre, der står til at at udvide børnefamilie med endnu en lille ny? Uanset din situation, kan du finde vidunderlige barselsgaver hos Farmors Outlet.

Vi har lavet en lille samling med vores mest populære barselsgaver. Læs med og få inspiration til, hvordan du nemt og hurtigt finder de gaver, der bringer lykke, ro og tryghed ind i familien.

Hjertelydsbamse – En rolig søvn til den nyfødte

En hjertelydsbamse er en krammebamse, der også kan afspillet lyden fra et hjerte, der banker.

Et foster kan høre lyde fra omkring den 25-26. Uge. Det betyder, at når babyen engang bliver født, vil h*n have hørt lyde fra moderen – og hendes omgivelser – i over fem måneder. Den lyd, som de vil have hørt mest, er moderens hjerte og puls.

Hjertelydsbamsen efterligner de hjertelyde, som barnet har hørt, mens det lå i mors mave i 9 måneder. Det er beroligende for babyen og giver både barnet – og forældrene – en bedre og tryggere nattesøvn.

Når du skal give barselsgaver, er det vigtigt at sikkerheden er i orden. På den måde risikerer du ikke, at gaven bliver taget godt imod, men aldrig brugt. Det skal du aldrig bekymre dig om med en hjertelydsbamse.

Bamsen er lavet af anti-allergiske materialer. Det betyder, at du roligt kan lade babyen lege med bamsen, når den ikke skal bruges til at give dem en rolig og dyb søvn. De første seks måneder efter fødslen er det dog bedst, at bamsen ikke ligger i tremmesengen med babyen, når det bliver sovetid. Heldigvis har den velcro på poterne, så den kan nemt sættes fast til sengen.

Trunki kuffert – Leg og ansvar på lange rejser

Lange rejser med små børn kan være nervepirrende. Der er meget at holde styr på, og børn kan nemt blive trætte og irritable, hvis I sidder længe i en bus, en bil, et tog eller et fly. Heldigvis gør en Trunki kuffert den tur langt lettere for både barn og forældre.

En kuffert fra Trunki er nemlig ikke kun en god håndbagage til de helt små – den er også et legetøj, som kan distrahere, når rejsen føles lang. Når barnet bliver træt, kan de nemlig sætte sig op på kufferten, gribe faste i de to horn, og blive trukket rundt af deres forældre. Det giver en rig mulighed for leg, fordi det lader barnet fantaserer sig væk på eventyr – mens resten af familien står i en lounge i lufthavnen.

Alle Trunki kufferter er godkendt til håndbagage og fremstillet i et holdbart og slagfast materiale. Den kan fås i mange forskellige designs, såsom det farlige monster, den nuttede giraf eller den drilske kat.

Baby badetøj – Den første badetur

Det første skridt i det friske havvand. Øjeblikket, hvor barnets ansigt lyser op, fordi de aldrig før har prøvet at flyde, vægtløs, i svømmehallens blågrønne vand.

En babys første badetur er en stor oplevelse. Ikke kun for barnet, men også forældrene.

Derfor er det vigtigt, at I har det helt rette baby badetøj. Farmors Outlet har et stort udvalg af svømmetøj og badebukser til babyer. Alt vores badetøj er fra det engelsk mærke Splash About. De har specialdesignet svømmetøj til babyer, som er 100% tæt. Det betyder, at de nye forældre, ikke skal bekymre sig om uheld i vandet.

Vi anbefaler altid, at du måler barnet omkring maven og lårene, inden du køber en bestemt størrelse. Babyer vokser hurtigt, og det er vigtigt at finde det badetøj, som passer dem perfekt.
Se størrelsesguiden under hvert produkt, blebadebukser, badedragter til små piger, våddragter