Skye Spaceship Trunki

Trunki Skye Spaceship lyser i mørket.

Trunki børnekuffert har trim på alle kanter, så børns små fingre ikke kommer i klemme under brug eller leg. Trunki Skye har horn foran så barnet har noget at holde fast i under trækningen, eller når de selv kører rundt på den. Trunki kufferten har en ideel børnestørrelse, men den er rummelig til både legetøj og tøj

. Trunki Skye spaceship kan indeholder 18 liter. Trunki Rex har en rem til at trække i samt 2 håndtag og skulderstrop, indvendig elastik.

Børnene vil elske at have Trunki med på rejsen, en rigtig god ven ved de indimellem lange ventetider eller lange gåture.

Børnene kan pakke deres Trunki med deres yndlings legetøj og eller tøj, køre på den, sidde på den, trække den eller blive trukket af deres forældre eller bedsteforældre, børn kan have deres ynglingsting og ynglingskuffert lige ved hånden under hele rejsen, selv om I skal flyve, da trunki kufferteren er godkendt som håndbagage og derfor ikke skal tjekkes ind før afrejse. Trunki børnekuffert er på hjul og designet til bør på farten

Vægt: 1,7 kg Indhold: 18 ltr

Størrelse: L46 x B20 x H31 cm

Alle Trunki kufferter er godkendt som håndbagage Integreret kuffertmærke i rem Trunki børnekuffert har 5 års garanti og alle dele kan udskiftes, hvis de bliver slidt eller går i stykker.