google-site-verification: google82ca14c78194a22f.html

Rulleskøjter

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .


Rulleskøjter

Et barns første rulleskøjter glemmer de aldrig. Det er desuden også med til at træne deres balance og sjove at køre rundt på.

Hos Farmors Outlet kan du blandt andet få rulleskøjter fra mærker såsom NILS Extreme, Nijdam, Sliders, Raven, Spartan, StreetRunner, Apollo, NNS, Roxa og mange andre.

Husk sikkerhedsudstyret!

At stå på rulleskøjter er ikke nemt, når man først skal komme i gang. Men det er vigtigt at kunne vove sig lidt og lære af sine fejltagelser. Det er svært at gøre, hvis barnet – eller du – bekymrer sig for om, de kommer til skade.

Derfor bør du altid have styr på sikkerhedsudstyret, inden du sender dit barn afsted på rulleskøjter for første gang. Hos Farmors Outlet finder du al det nødvendige sikkerhedsudstyr til rulleskøjter, såsom håndleds-, knæ- og albuebeskyttere.

Størrelsesguide – rulleskøjte til børn

Når du skal købe rulleskøjter til børn, er det vigtigt at kende barnets fodstørrelse. De små vokser hurtigt, og det er vigtig for barnets behag og sikkerhed, at rulleskøjten passer godt.

De skal ikke sidde fuldstændig lufttæt. Det skal gerne være muligt at bevæge fødderne lidt. Derfor skal du gerne regne med ca. 0,5-1 cm. ekstra plads fra tåen til snuden af skøjten.

For at finde barnets fodstørrelse, skal du få dem til at sætte sin fod på et stykke papir eller pap, og derefter sætte en streg ved hælen og tåens yderste spidser. Derefter måler du længden i centimeter.

Europæiske mål

  • 17-19 cm. – Størrelse 27-30
  • 18,5-21 cm. – Størrelse 30-33
  • 34-37 cm. – Størrelse 34-37 

Amerikanske mål

  • 16,4-18,8 cm. – Størrelse XS
  • 20,6-23 cm. – Størrelse S

Det er vigtigt, at der er plads til dit barns fødder i rulleskøjterne. Derfor er det altid bedre at vælge den størrelse, der matcher dit barns fod – eller en lidt større model, hvis barnet ligger lige på vippen til at skifte størrelse. Hvis rulleskøjterne er for små, vil de aldrig blive brugt, men hvis de er for store, kan du altid kompensere for den ekstra fodplads med et indlæg.

Typer af rulleskøjter til børn

Side-by-Side rulleskøjter

Ved Side-by-side rulleskøjter er der fire hjul, to til højre og to til venstre. Dette klassiske design giver en god stabilitet ved lav fart, og når barnet står stille. De egner sig især godt til kortere ture, hvor man har brug for en større kontrol eller måske flere pauser.

Jo højere støvlen er, jo mere stabil er den også. I bytte for den bedre støtte, ofrer man dog også en vis mængde manøvrebarhed.

Inliners til børn

Inliners er det hurtige, og mere moderne, design, som vi associerer rulleskøjter med i dag. Alle hjulene er i række, og tillader derfor en markant højere hastighed, end det mere stabile, men langsommere, side-by-side design.

Inliners er typisk også bedre til at forhindre, at barnet falder for- eller bagover.

Inliner rulleskøjter Nils rulleskøjte

Til børn er justerbar med 4 skostørrelser og kan blive både en inliner og en trehjulet skøjte. for at finde den rigtige størrelse er det en rigtig god ide at måle barnets fødder, det er lettes at gøre ved at få barnet til at stå på et stykke pap eller papir, sætte en streg ved tå og hæl, derefetr kan man nemt måle foden i cm. og ud fra det vælge den rigtige størrelse nils rulleskøjte.Fås i størrelserne: Xs og S Målene er: XS = Fodlængde fra 16,4 - 18,8 cm. S = Fodlængde fra 20,6 - 23,0 cm Måler dit barns fod f.eks. 17,5 cm, skal du vælge XS størrelsen, måler den 19 cm. eller ligger meget tæt på 18,8 cm. skal du vælge S Størrelsen. Husk at købe sikkerhedsudstyr som cykelhjelm og beskyttelsesudstyr til knæ, albuer og håndled. Dette finder du hos Farmorsoutlet på samme side som rulleskøjten. Når du sætter Nils rulleskøjte til at være en 3hjulet, har dit barn nemmere ved at lære at holde balancen for så senere når det er lært at komme over på en inline rulleskøjte. Husk at købe cykelhjelm og beskyttelsesudstyr til håndled, ankler og albuer.

Nijdam – justerbare rulleskøjter

Vil du gerne have en overgangsrulleskøjte, der både kan fungere som inliner eller som side-by-side? Så kan du få det med de justerbare rulleskøjter.

Vores 3-i-1-rulleskøjter fra Nijdam kan hurtigt og sikkert forvandles fra side-by-side til 3-hjuls- til inliner, så den kan følge dit barn i sin udvikling. Det vil sige, at hvis de en dag føler sig modige og gerne vil prøve inlinere af, efter at have lært at køre på side-by-side, er det en leg at omdanne deres rulleskøjter. Det giver også ekstra tryghed, fordi I ved, at de passer og barnet i forvejen føler sig tryg i rulleskøjterne.

Nijdam er populære hos børn

Er gode solide rulleskøjter som er ret populære blandt børn. Farmorsoutlet har rulleskøjter det kan justeres med 4 skostørrelser, størrelserne vi fører er 27 - 30, 30 - 33 og 34 - 37. For at finde den rigtige størrelse på rulleskøjten skal du få dit barn til at sætte foden på et stykke papir eller pap, sætte en streg ved hæl og tå. Mål længden i cm. Måler den f.eks. 18 cm. skal du vælge 27-30. Vælg størrelse: 27 - 30 = fodlængde 17 - 19 cm.30 – 33 = fodlængde 18,5 – 21 cm. 34 – 37 = fodlængde 22 – 25 cm. Nijdam rulleskøjten har en hård yderskal og en dejlig ergonomisk inderstøvle. De fleste af de rulleskøjter Farmorsoutlet sælger kan omdannes til side om side skøjte, 3hjulet eller som inliner. Når du vælger en 3i1 eller 2i1 skøjte, kan dit barn først lære at holde balancen på en side by side rulleskøjte og når h*n har lært at holde balancen kan den nemt omdannes til en ny rulleskøjte med enten 3 hjul eller inline.

Løbehjul

Rulleskøjter

Skateboard

el-biler og el-motorcykel 6 v & 12v

el-løbehjul