Pokemon kort

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .


Pokemon kort

Hos Farmors Outlet har vi de seneste Pokemon-kort til dit barnebarns (eller måske din egen?) samling.

 

At spille med Pokemon-kort er en sjov og fornøjelig fritidsaktivitet. Den opfordrer til kreativitet, strategi og ikke mindst leg med de andre entusiaster. De kan også byttes, så barnet kan få fat i alle sine favoritter.

 

Pokemon foregår i en fantastisk verden, hvor der eksisterer skræmmende, elegante og nuttede monstre. Børn kan fange og bo sammen med de monstre, som de både træner og bruger til at konkurrencer. Det er oprindeligt et Nintendo-videospil, men har vokset sig stort over de sidste tyve år. I dag omfatter det både kortspil, videospil, TV, film, plysdyr og et væld af andre slags merchandise.

Pokemon kort – deck og boosters

Hos os finder du både deck og enkelte booster-pakker. 

 

Deck er færdiglavede bokse, der huser en stor samling på hele 60 kort. Hvis de er interesseret i at spille med kortene, frem for at bytte eller samle, så er et deck det bedste valg. De indeholder nemlig et regelsæt og en bestemt samling af kort, der fungerer godt sammen.

 

Charmen ved de enkeltestående booster-pakker er, at man aldrig ved, hvad der gemmer sig i dem. Det er dog garanteret, at hver pakke har 10 stærke og flot illustrerede kort. De egner sig især godt til Pokemon-samleren, der er på jagt efter et bestemt kort – eller som gerne vil finde helt nyt og uventet. Overraskelseselementet betyder også, at de ofte kan finde bedre og mere sjældne kort, som de kan bytte eller vise frem over for deres venner og veninder.

GX eller EX?

Hvis du har set, at der er Pokemon-kort på ønskesedlen, kan det være vigtigt at sikre, at du får fat i de helt rette kort. Det betyder, at du skal holde øje med navnet på hver enkelte pakke.

GX og EX er en nyere type af kort, der er blevet introduceret til Pokemon-kortspillet. De er mere magtfulde kort, der har mere liv og giver mere skade. Det er typisk også det, som børnene går mest op i.

 

Hvis der er en bestemt Pokemon, du er blevet bedt om at finde, kan du søge efter den i denne officielle database. Så er du sikker på, at du køber kort fra den rette udvidelse eller generation.

Køb Pokemon kort, -tilbehør og -merchandise hos Farmors Outlet

Vi forhandler også en række merchandise og tilbehør til Pokemon-kort, heriblandt samlemapper til deres kort eller en fin figur til legeværelset.

En Pokemon-mappe kan især være en god idé, hvis de har brug for at bringe deres farverige og fantastiske Pokemon-kort med sig – både i skolen eller på besøg hos familien. Mapperne fås blandt andet med design og illustrationer af Pokemoner såsom Pikachu, Eevee, Snorlax og et udvalg af de andre populære karakterer fra den japanske videospil-, TV- og film-serie.


En Pokemon figur er både god til leg og dekoration. Du kan få mange af de populære starter Pokemoner, også fra Pokémon Ruby, Saphire og Emerald.

 

Andre relaterede produkter:

Transformers

Light Seekers Aktion spil

Pokemon mapper