Nye krav i 2019 for børne svømmetøj

splash-about-wrap-vaaddragt-til-boern-fit-300x300x100

Allerede tilbage i 2017 begyndte flere store svømmehaller at skærpe kravene for blebadebukser til babyer. Her gik svømmehaller som DGI-byen forrest, og skærpede deres regler for blebadebukser til de yngste. Det der blev vedtaget, var at barnet skulle bære godkendte badebukser, samt bære en godkendt badeble under badebukserne.

Sidenhen har flere og flere danske svømmehaller fuldt med på bølgen, og i 2018 skærpede størstedelen kravene. Vi vil i dette indlæg derfor komme nærmere ind på, hvad de skærpede krav har af betydning for dig og dit barn.

Det er vigtigt at notere, at reglerne ikke er ens i alle svømmehaller. Dog har størstedelen af svømmehallerne skærpet deres krav til både ble og badebukser. Det vil derfor være det, vi tager udgangspunkt i.

Splash About (Happy Nappy) – Badebukser godkendt og anbefalet af danske svømmehaller

Næsten alle svømmehaller der har skærpet reglerne, har lavet regelændringer omkring badebukser til babyer. Kravene kan variere en smule fra sted til sted – dog kan der overordnet siges, at det forventes badebukserne sidder tæt (så de holder på “uheld”), men ikke strammer på bevægelig led. Derudover er det et krav, at barnet kan bære ble under badebukserne, uden bleen stikker ud af badebukserne.

Det er her firmaet Splash About kommer ind i billedet. Splash About har været et familieforetagende siden 2001, hvor det blev grundlagt.

I dag er brandet et af de største indenfor børne svømmetøj i England.

Firmaet gør sig bemærket på at have badebukser der sidder så tæt, at skulle barnet have et uheld, bliver det i badebukserne. Derudover strammer bukserne hverken over lysken eller taljen, og der er garanti for barnet ikke har elastik mærker efter at have båret badebukserne.

Disse egenskaber gør deres happy nappy serie, til en af de mest populære og sikre valg i Danmark efter skærpelsen af reglerne.

Splash About bliver endda direkte anbefalet af de fleste svømmehaller, og er de badebukser der typisk bruges som eksempel på badebukser, der lever op til de strenge krav.

Står du uden godkendte badebukser til dit barn, og søger et sikkert produkt der har dit barns ve og vel i fokus? Så kan vi klart anbefale Splash Abouts produkter, der er godkendt af alle landets svømmehaller, og vil være et trygt valg for dig og dit barn.

Husk du kan se vores store udvalg af Splash Abouts mange produkter på vores hjemmeside.

Men hvad med badebleer?

Det er ikke kun ved ble badebukserne, vi har set svømmehallerne skærpe kravene til.

Nogle svømmehaller stiller udover ble badebukserne også krav til, at der skal bæres en svømmeble under svømmetøjet.

Her er der et hav af muligheder for bleer, der lever op til kravene. Vi vil klart anbefale ”little swimmers” der måske også er det mest kendte mærker i Danmark på det område.

Deres bleer er komfortable for barnet og går godt i spænd med de badebukser, vi anbefaler fra Splash About. Det gør de bl.a. fordi bleen passer under badebukserne, hvilket også er et krav.

Little Swimmers kan fås i de fleste dagligvarebutikker i landet, og er et trygt samt sikkert valg for dig og dit barn.