Kom i gang med lulla dukke: Sådan bruges Lulla dukke:

lulla-doll-hjerte-og-aandedraets-bamse-fit-300x300x100

Sådan bruges Lulla dukke:

Tryk Lulla’s bryst i 3 sekunder for at slå lyden til / fra. Lyden slukkes automatisk om 12 timer. Den nulstilles hver gang du Slukker den på on / off knappen

Dukken kan placeres med eller i nærheden af barnet for at give nærhed og komfort og for at hjælpe barnet med at falde i søvn og ligge i søvn.

Hold dukken tæt på din hud, før du giver den til barnet. På den måde kan dukken absorbere din duft for at give barnet en ekstra følelse af komfort og sikkerhed.

Det neutrale udseende og farverne på Lulla dukken blev valgt for at gøre det til en passende følgesvend for alle børn, uanset køn og race.

Hvordan er lulla dukken forskellig fra andre hjertelyd plys maskiner?

Både formålet med og designen af Lulla Doll skiller sig ud fra andre tilsyneladende lignende produkter.

Formålet med de fleste andre søvnrelaterede legetøj er at hjælpe babyer i søvn ved hjælp af hvid støj, der nogle gange ligner livmoderlyde.

Lulla Doll’en derimod er designet til at hjælpe babyer i søvn i længere perioder ad gangen og for at hjælpe babyer med at stabilisere sig og føle sig trygge. Det efterligner nærhed til en anden person, mere end at forsøge at replikere livmoderen oplevelsen.

Dukken har til formål at gøre dette med sine unikke virkelige lyde, der spiller i 12 timer. Andre produkter forbliver kun i 15-45 minutter (eller aktiveres bevægelse), lydfilen er ikke så stor, og lydene er ofte ikke virkelige

Er dukken sikker for nyfødte?

Lulla dukken er grundigt sikkerhedsprøvet for at være egnet til nyfødte. Det anbefales dog ikke at have løse ting i en barneseng med en sovende nyfødt fra fødsel til 12 måneder.

På grund af dette er dukken også designet til at være en krybbe-fastgørelse med velcro stropper gemt i en lomme på ryggen for nem vedhæftning til de fleste krybber, bilsæder, barnevogne og andre transportører.

Lydens lydstyrke er 65 dB, hvilket gør det sikkert for barns følsom hørelse.

Hvad er den anbefalede alder for Lulla dukke?

Lulla dukken er egnet fra fødslen også velegnet til præmature børn.

Det anbefales dog ikke at have løse ting i en barneseng med en sovende nyfødt fra fødsel til 12 måneder.

På grund af dette er dukken også designet til at være en krybbe-fastgørelse med velcro stropper gemt i en lomme på ryggen for nem vedhæftning.

Mange mennesker bruger dukken til ældre børn, der står over for problemer med at sove eller roe ned. Vi har endda hørt om et par forældre, der gerne vil bruge lyden til at hjælpe dem med at falde i søvn, og vi havde rapporter om dukken, der hjælper dads til at stoppe snorken! Ældre med Alzheimers har også brugt dukken for ekstra komfort.

Er dukken velegnet til tidlige babyer?

Lulla dukken var specielt designet til at hjælpe premature babyer og børn med alvorlige sygdomme. De skal ofte tilbringe længere tid i isolation eller adskillelse fra deres forældre og har endnu større behov for komfort og stabilitet.

For ekstra sikkerhed til de mest følsomme børn kan Lulla dukken vaskes ved 60 grader Celsius (hot) for at fjerne de fleste bakterier.

Husk at gentagen vask ved høj temperatur kan påvirke dukkernes udseende og form.

Hvor længe varer batterierne?

Lydboksen bruger to AA-batterier. Vi anbefaler at bruge genopladelige batterier for at beskytte vores miljø. To AA alkaline batterier kan vare i op til 300 timer i Lulla dukken.

Tidsvarigheden afhænger meget af batteriernes kvalitet, og forskellen kan være op til 85%! Batterier af bedre kvalitet koster mere, men igen er de mere pålidelige og varer længere. Genopladelige batterier varer ikke så længe de er 1.2V (faste er 1,5V). Men du kan bruge dem igen og igen at gøre dem til den bedste langsigtede investering. Husk også, at batterierne er følsomme, de skal opbevares korrekt og kan blive beskadiget med alderen, og genopladelige batterier kan miste deres kapacitet ved gentagen brug.

Her er et par mærker af alkalier, der har fået gode kundevurderinger til langvarig præstation. I parentes indgår vi deres top mærketyper:

  • Duracell (Quantum, Kobber Top, Ultra Power),
  • Panasonic (Evolta, Pro Power),
  • Energizer (Eco Advanced er deres længste varige alkaliske)

I hver test fandt vi genopladelige batterier Panasonic Eneloop skiller sig ud som en topspiller. Der er mange opladere på markedet, og som med batterier varierer kvaliteten meget. Den bedste billig

Vil du anbefale det til ældre børn?

Vi har haft mange rapporter fra forældre, der bruger det med god succes med ældre børn, der har problemer med at roe ned, falde i søvn eller sove i sig selv. Ældre børn kan have mange søvnrelaterede udfordringer såvel som nyfødte, bare af en anden art. Som at skifte til en større seng, sover i deres eget værelse, sover uden for hjemmet natten over og går til dagpleje.

I disse tilfælde kan Lulla Doll bidrage til at få dem til at føle sig roligere og sikrere,

Er din Lulla dukke stoppet med at arbejde?

Har hun brug for et nyt sæt batterier? stadig ikke arbejder ..hmmm …

Prøv venligst et nyt sæt batterier – du kunne beskæftige dig med dårlige batterier

Og endelig….

Prøv at rulle fingeren over de nye batterier og flytte dem lidt. Dette kunne hjælpe fjedrene, der rører ved den negative side af batterierne, at fange deres greb.

Hvis der ikke fungerer noget, bedes du kontakte os.

Vores garanti er 6 måneder for defekte dukker og 12 måneder for defekte lydenheder.

Hvis din dukke er i garantiperioden, bedes du sende os et købsbevis og returnere den defekte vare til os, og vi sender dig en ny.

Kan du ikke få din Lulla dukke ikke til at fungere?

Tjek det her:

  • Har du i første omgang fjernet plastikstrimlen fastgjort til batterirummet? Okay, hvad med …
  • Har du holdt knappen nede i to sekunder for at aktivere lyden? intet sker?
  • Har hun brug for et nyt sæt batterier? stadig ikke arbejder ..hmmm …
  • Prøv et nyt sæt batterier – du kan håndtere dårlige batterier. Og endelig…
  • Prøv at rulle fingeren over de nye batterier og flytte dem lidt. Dette kunne hjælpe fjedrene, der rører ved den negative side af batterierne, at fange deres greb.

Hvis der ikke fungerer noget, bedes du kontakte os her.

Vores garanti er 6 måneder for defekte dukker og 12 måneder for defekte lydenheder.

Hvis din dukke er i garantiperioden, bedes du sende os et købsbevis og returnere den defekte vare til os, og vi sender dig en ny.

Batterier er inkluderet, og dukken bruger to AA-batterier.

Er lulla dukke maskine vaskbar?

Ja.

Til generelle formål anbefaler vi, at maskinen vasker Lulla dukken ved 40 grader celsius (varm) og hænger for at tørre. Lydboksen skal fjernes før vask, hvilket nemt gøres, da det placeres i en velcro-lomme på dukkenes bagside.

Vi anbefaler at bruge en vaskpose og går let på spinding. Om nødvendigt justeres fyldningen forsigtigt efter vask for at hjælpe dukken genvinde sin tidligere form. For ekstra sikkerhed til de mest følsomme børn kan Lulla dukken vaskes ved 60 grader Celsius (hot) for at fjerne de fleste bakterier.

Husk at gentagen vask ved høj temperatur kan påvirke dukkeudseendet.

Hvorfor er den ikke lyd / bevægelse aktiveret?

Mange søvn legetøj er lyd eller motion aktiveret med det formål at hjælpe babyer falder i søvn, hvis de vågner om natten.

Vi ønsker at hjælpe babyer til ikke at vågne så ofte og også for at hjælpe dem med at holde deres hjerteslag og trække vejret mere stabilt under søvn. Dette opnås ved at holde lyden kontinuerligt.

Baby og børn vågner op og søger den samme søvnkue, de gik i seng med. Det er en af de ting, der gør Lulla Doll så anderledes. Hvid støj, der aktiveres, når barnet vågner og græder, er for sent. Derefter er din lille voksen helt vækket, og det er virkelig svært at komme ned fra det.

Lulla får dem, når de er i semi-responsive tilstand og giver dem selvtillid, når de hører hendes beroligende hjerterytme og vejrtrækning, ligesom de ville gøre, når de sover sammen jer.