Guiden til de bedste børnemøbler fra Pinolino

Pinolino er et tysk firma, der er kendt for deres høje kvalitet og flotte design af børne- og babymøbler. Det har de gjort gennem 20 år, og Pinolino formår stadig at holde prislejet på et ganske konkurrencedygtigt niveau. Hos Farmors Outlet er vi derfor stolte udbydere af en meget bred palet af Pinolinos produkter. I denne guide vil vi gennemgå en række produkter fra Pinolino, som kan klæde dig på, inden du skal til at købe de fine møbler.

Pinolino i køkkenet

Den traditionelle højstol, Bruno, er en must-have til børnene i køkkenet. Trappestolen fra Pinolino indeholder desuden et stort spisebræt, som kan indstilles i fire forskellige højder, som sikrer fuld fleksibilitet. Stolens sæde kan naturligvis også indstilles efter fire højder, og materialet er af massivt bøgetræ. Dette sikrer, at stolen er meget slidstærk, samtidig med at designet er flot og minimalistisk. Stolen passer stilmæssigt ind i de fleste køkkener, og den er utrolig sikker for de mindste.

Til de helt små kan vi naturligvis også hjælpe med flere fine højstole fra Pinolino. Her kan ‘Nele’ anbefales, hvor højstolen til de helt små kan ændres til et lille bord og en lille stol adskilt. Dette sikrer en fantastisk fleksibilitet, som gør, at stolen kan bruges, som den lille udvikler sig. Se illustrationen nedenfor og bliv inspireret til, hvordan dine børn skal sidde trygt og godt i køkkenet.

I soveværelset

Størstedelen af børnesenge fra Pinolino er kombisenge, hvilket sikrer fleksibilitet og økonomiske fordele. Et godt eksempel på dét, er kombisengen, Laura, som både kan anvendes som en baby- og juniorseng samt som en sofa. Sengen har nemlig aftagelige tremmer, som kan hjælpe barnet i overgangsfasen fra baby- til juniorseng. Dette sikrer jer som forældre, at I ikke skal investere i både en tremmeseng og senere en juniorseng. Det vil være en stor besparelse i sidste ende, samtidig med, at man løbende let kan vurdere, hvornår barnet bliver klar til overgangen. Laura kan ses på nedenstående billeder.

Kombisengen præsenteres således i et minimalistisk og tidsløst design, som er ganske simpelt og passer rigtig godt ind i soveværelset. Den kan let rykkes rundt og er fleksibel både for jer og barnet.

Som følge af kombisengen, bør man næsten også overveje at investere i Florentina også. Florentina er en puslekommode, som nemlig følger designet fra Laura – et helt tidsløst og minimalistisk hvidt design. Toppen af kommoden har nemlig et puslebord, som ganske let kan tages af, når behovet for den del ikke er der længere. Med kommoden får man altså en flot og genanvendelig kommode, som kan bruges over mange år.

Pinolino hos Farmors Outlet

Den tyske virksomhed tilbyder ydermere 10 års garanti på alle produkter, hvilket også giver dig meget høj sikkerhed. Internt har virksomheden strenge krav til kvaliteten og sikkerheden, som ikke bare sikrer dig slidstærke møbler men som også sikrer dine børn de bedste forudsætninger. Du kan se hele vores Pinolino udvalg lige her. Vi hjælper dig glædeligt på vej, hvis du har spørgsmål eller andre forespørgsler. Følg blot vores kontaktside.