Gåvogn

Gode kreative gåvogne er de mest populære gåvogne i træ blandt forældre og børn. vi har et stort udvalg fra henholdsvis Krea og Legler, Micki og BigJig. Legler og BigJig aktivitetsgåvogn er med mange gode aktiviteter til dit barn, via alle de gode aktiviteter kan barnet få udviklet sine motoriske evner samt deres sans for former og farver. Disse gåvogne er bygget op som en kasse med aktiviteter på alle sider, så der er forskellige udfordringer, toppen kan åbnes så der kan lægges noget ned i kassen, et rigtig godt stykke babylegetøj.

Krea og Micki gåvogen er de meget kendte klassiske træ gåvogne i rød eller blå, her bør man nok lige ligge et par bøger eller andet tungt i vognen, så er den nemmere for barnet at håndtere når de skal til at lære at gå ved hjælp af en gåvogn.

Udover Micki, Legler og Krea´s klassiske gåvogne, har vi også den orginale Didicar 2i1 gåvogn, som du kan bruges som en løbecyke, når barnet er for stor til en gåvogn.

Både aktivitets gåvogn fra Legler og gåvognen fra Krea anbefales fra 1+ Er barnet blevet for stor til en gåvogn og nået en alder for at kunne bruge en løbecykel eller en gåbil så kan du finde løbecykel her

Fragt: under 500,- kr. = 33,00, over 500,- kr. Gratis fragt