Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med dit køb hos Farmors Outlet har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

·         Dit navn

·         Din adresse

·         Din e-mailadresse

·         Dit telefonnummer

·         Dine betalingsoplysninger (kort nr. og konto nr, kan ikke ses af os, kan udelukkende ses af betalingsformidleren E-pay. )

         

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Google
  • Eller andre hyppige tredjeparter ved digital annoncering           
  • Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
  • I forbindelse med dit køb hos Farmors Outlet har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt
  • ·         Dit navn
  • ·         Din adresse
  • ·         Din e-mailadresse
  • ·         Dit telefonnummer
  • ·         Dine betalingsoplysninger (kort nr. og konto nr, kan ikke ses af os, kan udelukkende ses af betalingsformidleren E-pay. )
  •         
  • Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
  • Facebook
  • Google
  • Eller andre hyppige tredjeparter ved digital annoncering
  • Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen
  • Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.
  • Behandling af personoplysninger – samtykke
  • Hvis du har skrevet i boksen ”Nyhedsbrev, gives samtykke til, at I må kontaktes pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, vi opbevarer din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

  • Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
  • I forbindelse med dit køb hos Farmors Outlet har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt
  • ·         Dit navn
  • ·         Din adresse
  • ·         Din e-mailadresse
  • ·         Dit telefonnummer
  • Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@farmorsoutlet.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.
  • Datasikkerhed
  • Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
  • Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
  • Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger -E-pay og til håndtering af dine køb – Shoporama som websystem. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
  • Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
  • Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til
  • Farmors Outlet
  • CVR-nr. 26817838
  • Snerlevej 4
  •  
  • 8766 Nr, Snede
  • Tlf.: 3045 3902
  • E-mail: info@farmorsoutlet.dk
  • Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
  • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
  • Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.
  • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
  • Hvis du ønsker at klage over Farmors Outlet´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.
  •  

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har skrevet i boksen ”Nyhedsbrev, gives samtykke til, at I må kontaktes pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, vi opbevarer din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@farmorsoutlet.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger -E-pay og til håndtering af dine køb – 3 Grader Ivaldi. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Farmors Outlet
CVR-nr. 26817838
Snerlevej 4


8766 Nr, Snede
Tlf.: 3045 3902
E-mail: info@farmorsoutlet.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Farmors Outlet´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

https://online-tryghed.dk/

 

 

Klik her på linket for at få en returseddel  til at printe ud og udfylde

Hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb og vil returnere til os, kan du lige sende en mail til info@farmorsoutlet.dk eller ringe på 3045 3902, så mailer vi en betalt returlabels du kan printe ud og sætte på pakken, returfragten på kr. 35,00 kr. vil derefter blive modregnet i beløbet der skal returneres til dig, inden tilbagebetaling finder stedVi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det er nemt at afmelde igen senere.

<