Lulla Doll Hjertelydsbamser

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .

Lulla Doll Lulla doll var fra starten tiltænkt de for tidligt født, men blev hurtig et godt valg til alle børn med søvnbesvær lige fra præmature til 8 år. Lulla doll er den perfekte hjertelyds sove dukke til din søn eller datter, den har virkelig lyde af hjerteslag og åndedræt, og hvis du lige går med den eller sover med den, absobere den duften af dig, hvilket giver dit barn en dejlig trykhed, når der skal soves eller når h*n lige vågner op midt i sin søvn. Den er blevet anerkendt af 90 % af de forældre der har brugt den er en god støtte til børn fra præmature stadiet til 8 år Den bruger 2 stk. AA batterier der kan holde i 300 timer. Den spiller i 12 timer fra den bliver tændt eller indtil den bliver slukket. Prisvindende dukke.

Prøv en sansebamse med lyd hvis dit barn har problemer med at sove eller føler sig lidt utryk. Det har hjulpet rigtig mange familier verden over. 90 % af familier der har købt Lulla doll har været glade for den.

 


Lulla Doll Hjertelydsbamser

Virker Lulla dukken for alle?

Vi garanterer ikke at/hvordan dukken virker på dit barn. Lullas design er ikke desto mindre baseret på talrige videnskabelige undersøgelser og de positive effekter af disse specifikke lyde og andre funktioner på dukken.

Nogle gange tager det et stykke tid før babyen er er blevet vant til dukken.

Her er en historie fra en mor i Island:

”Min søn vågende jævnligt om natten og i begyndelsen så jeg ingen forandringer, men da jeg flyttede Lulla doll til sengebordet (stadigvæk med ham) begyndte jeg at se en forandring i søvnmønsteret. Han begyndte endelig at finde ro med dukken, når han skulle sove og han vågnede sjældnere om natten – faktisk aldrig.  Jeg genstarter altid dukken inden jeg selv går i seng, så lyden varer hele natten.

Jeg oplever også at Lulla (med lydmodulet i sig) hjælper meget, når han får en lur i løbet af dagen. Det overdøver lyde fra os, eftersom vi er nødt til at gøre vores daglige opgaver i samme lejlighed mens han sover.

Senere oplevede jeg at han sov med en meget dybere søvn og jeg begyndte at bruge dukken med lydmodulet i sig med stor succes. Nu bruger vi den hver nat.

Min veninde fortalte at det tog 6 uger før hun oplevede en forskel i sit barns søvnrytme efter hun havde introduceret Lulla. Nu er deres nat nærmest et mareridt, hvis de ikke bruger Lulla!”

Hvis du stadigvæk ikke oplever at dukken hjælper dig, ved vi, at der er stor efterspørgsel rundt omkring i verden efter dukken og du kan prøve at sælge dukken videre til en anden mor i nød.

Her er der et par anmeldelser fra forældre, som ikke oplevede en øjeblikkelig succes:

”Den virkede ikke bare på magisk vis lige med det samme – for at være helt ærlig, men der er sket store forbedringer over tid.

Hun falder nu til ro med lidt klynk frem for skrigeri. Det tager hende også korter tid at falde tilbage i søvnen og hun sover så godt at jeg er nødt til at vække hende når hun har fået en lur! Totalt investeringen værd.”

– Tina

”Efter at have oplevet den hype Lulla havde fået, var jeg nødt til at give den en chance. Vi introducerede Lulla med det samme uden meget succes, men nu er der gået 2 uger og frøken 14 måneder sover nu meget længere lure og vågner kun en gang om natten i stedet for utallige gange. Jeg er meget glad for forbedringerne”.

– Kimberly

 

Bøvler du selv eller kender du nogen der kæmper lidt med at få de små til at sove roligt og mere trygt, så prøv Lulla Doll. Note: Lulla Doll skal helst bruges kontinuerligt og ikke kun en gang imellem.

Derfor kan Lulla Doll anbefales:

Lulla doll: Lulla doll er en blød sovedukke, der hjælper dit barn til stabilitet og ro, hvilket fremmer længere og bedre søvn.

Ægte hjerte- og åndedræts lyd: Lulla doll efterligner nærhed med sit super bløde materiale og hele 12 timers ægte og beroligende lyd af hjerteslag og åndedræt.

Baseret på videnskab: Det unikke design er baseret på videnskabelig research, der viser, hvordan nærhed stabiliserer og styrker velvære og søvn.

Sikker fra fødslen: Lulla doll er sikkerhedstestet og kan bruges fra fødslen. Til børn under 12 måneder kan du let sætte den fast på vuggen. Prisvindende dukke

 

Doodoo hjertelydsbamse

Babytøj str 50 & 56