Deryan pop up weekendseng

  

Deryan rejseseng til babyer og småbørn Deryan rejseseng er en rigtig bestseller, som i dag sælges i over 100 lande. Rejsesengen er selvfølgelig perfekt til overnatning på ferien. Men den er også skøn at lege i om dagen. Sengen er nemlig designet som en herlig lille hule, som dit barn vil elske! Sengen fås i seks flotte farver. Du kan vælge mellem to størrelser: Deryan Baby til børn fra 0 til 2 år og Deryan Junior til børn fra 0-5 år.


Deryan pop up weekendseng

Derfor kan du ikke undvære en Deryan rejseseng: Sengen er designet i Holland og lever op til EU’s sikkerhedsstandarder. Den er produceret af brandhæmmende materiale. Desuden har sengen 50 % UV-beskyttelse og moskitonet, så den egner sig til ture til strand og skov Dit barn kan selv åbne lynlåsene og komme ind og ud af sengen. Det er praktisk, når sengen bliver brugt som hule om dagen. Weekendsengen er supernem at bruge. Det tager kun et øjeblik at slå den op. Det er lige så nemt at pakke sengen sammen i tasken, der følger med. Se i videoen online, hvor let det er. En Deryan rejseseng er produceret af robust 100 procent polyester med kraftige lynlåse. Derfor kan du bruge sengen år efter år – også til næste barn i flokken! Modellerne fra Deryan er blandt de letteste weekendsenge på markedet. Sengen vejer kun 2-3,5 kilo, alt efter om du vælger Deryan Baby eller Deryan Junior. Rejsesengen fylder kun lidt i skabet, når du ikke bruger den. Det er let at pakke sengen sammen i tasken og tage den med på turen i bil, bus, tog og fly.

Vælg mellem 2 varianter - Deryan Baby – til børn fra 0-2 år. Udvendige mål i opslået tilstand: 36 x 36 x 13 cm. Indvendigt mål: 117 cm. Vægt: Ca. to kilo. -

 

Deryan Junior til børn fra 0 – 4,5 år. Mål i opslået tilstand: 136 x 84 x 62 Mål i sammenfoldet tilstand: 45 x 45 x 13 cm Vægt: 3,5 kilo.

 

Shop i dag med hurtig levering Du får altid din pakke hurtigt.  Bestil din Deryan rejseseng i dag - og glæd dig til ferien!

Fragt priser: Gratis fragt fra 699,- kr. Under 699,- kr er fragten 29,- kr. til nærmeste GLSShop. Omdeling til privat og erhvervs adresse  = kr 45,00 kr. .

 

Sack´n Seat stolesæde

gåvogne

Trækvogne i stof og træ